Zoetermeer | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Slachtoffer woningoverval overleden

overval / beroving

Een 58-jarige bewoner van het Granietgroen die dinsdag 4 mei omstreeks 22.15 uur in zijn woning werd overvallen, is vrijdag 7 mei in het ziekenhuis overleden. De man raakte bij de overval zwaargewond. Vrijdag 7 mei kon de politie een 20-jarige Hagenaar aanhouden. Deze verdachte is inmiddels in verzekering gesteld.
Het slachtoffer zat op de bank toen twee overvallers aanbelden en door de vrouw van het slachtoffer te woord werden gestaan. De overvallers zagen kans de woning in te gaan en mishandelden het slachtoffer. Ook de vrouw van het slachtoffer werd mishandeld en raakte daarbij gewond. Even later verlieten de overvallers verlieten de woning. Hartstilstand Het slachtoffer kreeg kort na de overval een hartstilstand. Ambulancepersoneel reanimeerde de 58-jarige man. Met een hoogwerker van de brandweer werd het slachtoffer vervolgens uit de woning gehaald. Eerdere aanhoudingen Het rechercheteam dat onderzoek doet naar deze zaak hield woensdag 5 mei drie personen aan op verdenking van betrokkenheid bij de overval aan het Granietgroen. Al snel bleek dat hun betrokkenheid bij de overval niet kon worden aangetoond. Zij werden in de loop van de week in vrijheid gesteld en zijn in het lopende onderzoek ook geen verdachten meer. Verder onderzoek De politie zet het onderzoek naar de overval voort en sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen worden verricht. Over de achtergronden en de rol van de aangehouden verdachte met betrekking tot de overval kunnen in het belang van het onderzoek geen nadere mededelingen worden gedaan. Wilt u op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij Politie Haaglanden? Lees dan onze digitale nieuwsbrief! Meld u aan of Bekijk eerder verschenen nieuwsbrieven

Soortgelijke berichten

Woningoverval
Middenmeer

Getuigenoproep woningoverval
Amstelveen

Getuigenoproep woningoverval
Utrecht

Woningoverval Utrecht
Utrecht

Onderzoek naar woningoverval Dordrecht
Dordrecht

Volendammer slachtoffer woningoverval
Volendam

Poging woningoverval Roggeveld
Soest

Onderzoek naar woningoverval Rotterdam
Rotterdam

Bewoner gewond bij woningoverval
Wehl

Ouder echtpaar slachtoffer woningoverval
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio