Zoetermeer | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Getuigen woningoverval gezocht

zaterdag 14 december 2013 overval / beroving

Zoetermeer - De recherche in Zoetermeer zoekt getuigen na een overval op een woning aan de Oliver Hardystrook, vrijdag 13 december omstreeks 18.40 uur.

Omstreeks 18.30 uur was er bij de woning aangebeld, waar op dat moment driejongens van 20 en 21 aanwezig waren. Toen n van hen de deur opendeed, werd hijdirect belaagd door n van de drie jonge mannen die voor de deur stonden. Alvechtend verplaatste de twee zich naar de woonkamer, waar de ruzie verder ging.Uiteindelijk gingen de drie er vandoor met persoonlijke eigendommen van debewoners. De twee andere aanwezigen in de woning, hebben van de overval nietsgemerkt.

Van de overvallers werd het volgende signalement opgegeven: blank, 20-25 jaaroud,'Pools' uiterlijk, normaal postuur. Alle drie de overvallers droegen eentrainingspak, n van hen had een pet op.

Kort na de overval, kregen de agenten de melding dat de drie verdachten zichmogelijk in de Randstadrail bevonden. Bij de halte Driemanspolder werden driejongens in het treinstel aangetroffen, n van hen voldeed deels aan hetsignalement van de overvallers, de anderen konden zich niet legitimeren enwerden daarom aangehouden. Na onderzoekbleek de verdachteniets met de overvalte maken te hebben enwerd weer heengezonden. De andere twee kregen een procesverbaal voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs.

De recherche onderzoekt de zaak en de rol van de aangehouden verdachte.Getuigen die iets hebben gezien in de omgeving van de Oliver Hardystrook dat temaken kan hebben met deze overval, worden dringend verzocht contact op te nemenvia nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van woningoverval
Drunen donderdag 26 februari 2015

Getuigen van woningoverval gezocht
Lelystad vrijdag 24 februari 2017

Getuigen gezocht van woningoverval
Weert dinsdag 16 mei 2017

Getuigen gezocht van woningoverval
Eindhoven zaterdag 24 oktober 2015

Getuigen gezocht van woningoverval
Geleen donderdag 04 januari 2018

Woningoverval ? getuigen gezocht
Den Ilp vrijdag 30 januari 2015

Getuigen gezocht van woningoverval
Ospel zaterdag 05 augustus 2017

Getuigen gezocht van woningoverval
Maastricht maandag 19 oktober 2015

Getuigen gezocht van gewapende woningoverval
Egchel vrijdag 17 februari 2017

Getuigen gezocht van woningoverval (update)
Apeldoorn woensdag 16 oktober 2013

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio