Zoetermeer | straatinfo

overige politie meldingen

Jongen aangehouden voor dreiging via internet

overige

Zoetermeer - Politieagenten hielden dinsdag 27 september om 17.50 uur een 14-jarige jongen aan voor dreiging via internet. Uit vervolg onderzoek bleek dat deze jongen niet verantwoordelijk was voor de plaatsing van het bericht. In de loop van de avond hielden agenten een andere 14-jarige jongen aan die verklaarde het bericht te hebben geplaatst.

Politieagenten kregen een melding dat via internet een bericht werd verspreid dat op een school in Zoetermeer morgen een schietincident zou plaatsvinden. Agenten die een onderzoek instelden hielden een 14-jarige Zoetermeerder aan. De naam van deze Zoetermeerder werd in de berichtgeving op internet genoemd. Tijdens een verhoor verklaarde de jongen dat hij niet verantwoordelijk was voor het plaatsen van het bericht. Uit onderzoek van de recherche kwam informatie naar voren die leidde tot de naam van een jongen die mogelijk wel verantwoordelijk was voor de plaatsing van het bericht. Agenten hielden deze 14-jarige jongen om 20.00 uur aan. Hij verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de plaatsing van het bericht. De eerder aangehouden verdachte werd in vrijheid gesteld. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast.

Soortgelijke berichten

Verdachte voor dreiging via internet zit nog vast
Zoetermeer

Diefstal met geweld
Almere

4 Aanhoudingen na onderzoek mishandeling Zaanenpark
Haarlem

Intern onderzoek naar motoragent
Utrecht

Verdachte overval aangehouden dankzij beelden op internet
Nuenen

Jongens beroofd, politie doet onderzoek
Apeldoorn

Geldloper in Apeldoorn beroofd van fors geldbedrag
Apeldoorn

Verdachte van straatroof aangehouden
Rotterdam

Baldadige dieven van politiefiets opgespoord via internet
Utrecht

Onderzoek naar gestolen Bosatlassen
Bergen Op Zoom

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio