Zoetermeer | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Getuigen zware mishandeling gezocht

zondag 09 november 2014 mishandeling / vechtpartij

Zoetermeer - De recherche van Zoetermeer onderzoekt de zware mishandeling van een 34-jarige man op station Voorweg Laag, door twee lichtgetinte jongens. Dit gebeurde op vrijdagavond 7 november tussen 18.15 uur en 18.30 uur.

Even daarvoor in de Randstadrail ? die afkomstig was uit Leidschenveen ?daagde het tweetal de Zoetermeerder al uit. Het ging om twee jongens van 19 of20 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse komaf. n van hen droeg een witjack, was 1.70 m lang en had kort verzorgd haar, dat hij met een scheiding naarn kant droeg. De ander droeg een groene jas, was ongveeer 1.80 m lang, had eenmager gezicht met stoppels. De Zoetermeerder sprak het tweetal aan op hungedrag; ook andere passagiers stoorden zich er overduidelijk aan. Op het stationVoorweg Laag stapten de jongens uit en begonnen het latere slachtoffer tebespugen. Hierop is de Zoetermeerder ook uitgestapt. De jongens duwden hemvervolgens op het spoor. Terwijl er weer een metro aankwam, wist de man ? meteen verwonding aan onder meer zijn been ? nog net op tijd op het perron teklimmen. De jongens liepen weg in de richting van Voorweg Hoog om daar weerverder te gaan met Randstadrail.
Tips? Bel de politie!

De politie is dringend op zoek naar getuigen van de mishandeling. Ook mensendie in de metro zaten, toen de jongens zich misdroegen, wil de recherche graagspreken. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche van BureauZoetermeer op telefoonnummer 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van zware mishandeling
Almere donderdag 02 februari 2017

Informatie over rode auto gezocht na zware mishandeling
Huizen zondag 19 juli 2015

Getuigen mishandeling gezocht
Haarlem zondag 22 december 2013

Slachtoffer van mishandeling gezocht
Amersfoort zondag 04 december 2016

Getuigen gezocht van mishandeling
Almere maandag 30 januari 2017

Getuigen mishandeling gezocht
Assen maandag 03 augustus 2015

Man mishandeld; getuigen gezocht
Haarlem maandag 06 juli 2015

Getuigen gezocht van mishandeling
Nieuwegein zaterdag 03 oktober 2015

Getuigen gezocht van mishandeling
Ijmuiden zaterdag 18 april 2015

Getuigen mishandeling gezocht
Assen zondag 10 november 2013

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio